Author Topic: Aplikacija za posao !  (Read 234 times)

NeLLson

• Moderator
  • Newbie
  • NeLLson ManDDella
    • View Profile
Aplikacija za posao !
« on: July 13, 2012, 12:05:23 pm »
Aplikacija za posao

Osnovne Informacije

Va?e Ime i Prezime:
Spol:
Datum i mjesto rodenja:
Adresa:
Broj telefona:
Va?a struka?(Srednja ?kola, fakultet):
Jeste li ikada bili u pritvoru, zatvoru ili ka?njavani?
Kopija va?e osobne karte (( statsi : IC i OOC )):
Koje dozvole posjedujete (za vo?nju automobila, helikoptera, broda, za no?enje oru?ja):
Kopija va?ih dozvola ((slika: /licenses )):
Vasa kratka biografija(prija?nji poslovi i sl.):
Ukratko - Zasto ste se odlucili na Los Santo?ku Policiju:

(( OOC PITANJA ))

Odgovori na slijedeca pitanja

1. Koliko imate godina u RL?
2. Rankovi u prija?njim org. u kojima ste bili:
3. Kada smijete koristiti oru?ije?
4. Ako naidete na grupicu naoru?anih huligana,?to cete napraviti?
5. Ako vidite okupljene Blood's i Grove's kako se tuku (masovni brawl) sto cete im napraviti:
6. Sta cete uciniti ukoliko vidite 10ak ljudi kako stoje i druze se ispred kuce u Idlewoodu:
7. Netko uperi pistolj u vas(drzi vas na nisanu), navedite/opisite vase postupke:
8. Napisite zasto bas PD(OOC razlog)):
9. Vasa RolePlay iskustva(navesti ako ste igrali na nekom RP serveru, koliko RPate i sl.):
10. Kako biste RolePlay-ali pretragu covjeka:
11. Dobili ste dojavu o sudaru, dolazite na mjesto i sta radite(Opisi):

Pitanja o RolePlay-u:

1. Opisite RolePlay - iskljucivo vasim rjecima:

2. Objasniti(Definicija + primjer): SpawnKilling, RevengeKill(ing), BunnyHopping.

3. Opisite kada koristimo /do i /me komande, te pravila i cemu slaze za te dvije komande.

4. Na kome ne koristimo komandu /attempt:

((Ja, [Ime Prezime] dana [//.//.2012] potpisujem ugovor sa LSPDom ako budem primljen. Ovim se putem zaklinjem da necu biti korumpiran, da necu odavati podatke sa boarda i prodavati PD gunove ljudima. Dajem lideru potpunu ovlast ukoliko prekr?im pravilo LSPD-a da me ima pravo izbaciti i kazniti po clancima donesenim od Odbora za organizacije ( 100k charge , warn , 10h area ).))

Code: [Select]
[center][font=Calibri][size=15pt][color=dodgerblue][b]Aplikacija za posao[/b][/color][/size][/font][/center]

[center][img]http://static.wix.com/media/53fd75746764ded16f10abe5f1e0aef4.wix_mp[/img][/center]

[center][font=Calibri][size=15pt][color=dodgerblue][b]Osnovne Informacije[/b][/color][/size][/font][/center]

[b]Va?e Ime i Prezime:[/b]
[b]Spol:[/b]
[b]Datum i mjesto rodenja:[/b]
[b]Adresa:[/b]
[b]Broj telefona:[/b]
[b]Va?a struka?(Srednja ?kola, fakultet):[/b]
[b]Jeste li ikada bili u pritvoru, zatvoru ili ka?njavani?[/b]
[b]Kopija va?e osobne karte (( statsi : IC i OOC )):[/b]
[b]Koje dozvole posjedujete (za vo?nju automobila, helikoptera, broda, za no?enje oru?ja):[/b]
[b]Kopija va?ih dozvola ((slika: /licenses )):[/b]
[b]Vasa kratka biografija(prija?nji poslovi i sl.):[/b]
[b]Ukratko - Zasto ste se odlucili na Los Santo?ku Policiju:[/b]

[center][font=Calibri][size=15pt][color=dodgerblue][b](( OOC PITANJA ))[/b][/color][/size][/font][/center]

[b][font=Calibri][size=10pt][color=dodgerblue]Odgovori na slijedeca pitanja[/color][/size][/font][/b]

[b]1. Koliko imate godina u RL?[/b]
[b]2. Rankovi u prija?njim org. u kojima ste bili:[/b]
[b]3. Kada smijete koristiti oru?ije? [/b]
[b]4. Ako naidete na grupicu naoru?anih huligana,?to cete napraviti? [/b]
[b]5. Ako vidite okupljene Blood's i Grove's kako se tuku (masovni brawl) sto cete im napraviti:[/b]
[b]6. Sta cete uciniti ukoliko vidite 10ak ljudi kako stoje i druze se ispred kuce u Idlewoodu:[/b]
[b]7. Netko uperi pistolj u vas(drzi vas na nisanu), navedite/opisite vase postupke:[/b]
[b]8. Napisite zasto bas PD(OOC razlog)):[/b]
[b]9. Vasa RolePlay iskustva(navesti ako ste igrali na nekom RP serveru, koliko RPate i sl.):[/b]
[b]10. Kako biste RolePlay-ali pretragu covjeka:[/b]
[b]11. Dobili ste dojavu o sudaru, dolazite na mjesto i sta radite(Opisi):[/b]

[font=arial][color=dodgerblue][b]Pitanja o RolePlay-u:[/b][/color][/font]

[b]1. Opisite RolePlay - iskljucivo vasim rjecima:

2. Objasniti(Definicija + primjer): SpawnKilling, RevengeKill(ing), BunnyHopping.

3. Opisite kada koristimo /do i /me komande, te pravila i cemu slaze za te dvije komande.

(([b]Ja, [Ime Prezime] dana [//.//.2012] potpisujem ugovor sa LSPDom ako budem primljen. Ovim se putem zaklinjem da necu biti korumpiran, da necu odavati podatke sa boarda i prodavati PD gunove ljudima. Dajem lideru potpunu ovlast ukoliko prekr?im pravilo LSPD-a da me ima pravo izbaciti i kazniti po clancima donesenim od Odbora za organizacije ( 100k charge , warn , 10h area ).[/b]))

Share on Bluesky Share on Facebook

NeLLson

• Moderator
  • Newbie
  • NeLLson ManDDella
    • View Profile
Re: IC Aplikacija za posao !
« Reply #1 on: July 13, 2012, 12:14:39 pm »
Aplikacija za posao

Osnovne Informacije

Va?e Ime i Prezime:
Spol:
Datum i mjesto rodenja:
Adresa:
Broj telefona:
Va?a struka?(Srednja ?kola, fakultet):
Jeste li ikada bili u pritvoru, zatvoru ili ka?njavani?
Kopija va?e osobne karte (( statsi : IC i OOC )):
Koje dozvole posjedujete (za vo?nju automobila, helikoptera, broda, za no?enje oru?ja):
Kopija va?ih dozvola ((slika: /licenses )):
Vasa kratka biografija(prija?nji poslovi i sl.):
Ukratko - Zasto ste se odlucili na Los Santo?ku Policiju:

(( OOC PITANJA ))

Odgovori na slijedeca pitanja

1. Koliko imate godina u RL?
2. Rankovi u prija?njim org. u kojima ste bili:
3. Kada smijete koristiti oru?ije?
4. Ako naidete na grupicu naoru?anih huligana,?to cete napraviti?
5. Ako vidite okupljene Blood's i Grove's kako se tuku (masovni brawl) sto cete im napraviti:
6. Sta cete uciniti ukoliko vidite 10ak ljudi kako stoje i druze se ispred kuce u Idlewoodu:
7. Netko uperi pistolj u vas(drzi vas na nisanu), navedite/opisite vase postupke:
8. Napisite zasto bas PD(OOC razlog)):
9. Vasa RolePlay iskustva(navesti ako ste igrali na nekom RP serveru, koliko RPate i sl.):
10. Kako biste RolePlay-ali pretragu covjeka:
11. Dobili ste dojavu o sudaru, dolazite na mjesto i sta radite(Opisi):

Pitanja o RolePlay-u:

1. Opisite RolePlay - iskljucivo vasim rjecima:

((Ja, [Ime Prezime] dana [//.//.2012] potpisujem ugovor sa LSPDom ako budem primljen. Ovim se putem zaklinjem da necu biti korumpiran, da necu odavati podatke sa boarda i prodavati PD gunove ljudima. Dajem lideru potpunu ovlast ukoliko prekr?im pravilo LSPD-a da me ima pravo izbaciti i kazniti po clancima donesenim od Odbora za organizacije ( 100k charge , warn , 10h area ).))

Code: [Select]
[center][font=Calibri][size=15pt][color=dodgerblue][b]Aplikacija za posao[/b][/color][/size][/font][/center]

[center][img]http://static.wix.com/media/53fd75746764ded16f10abe5f1e0aef4.wix_mp[/img][/center]

[center][font=Calibri][size=15pt][color=dodgerblue][b]Osnovne Informacije[/b][/color][/size][/font][/center]

[b]Va?e Ime i Prezime:[/b]
[b]Spol:[/b]
[b]Datum i mjesto rodenja:[/b]
[b]Adresa:[/b]
[b]Broj telefona:[/b]
[b]Va?a struka?(Srednja ?kola, fakultet):[/b]
[b]Jeste li ikada bili u pritvoru, zatvoru ili ka?njavani?[/b]
[b]Kopija va?e osobne karte (( statsi : IC i OOC )):[/b]
[b]Koje dozvole posjedujete (za vo?nju automobila, helikoptera, broda, za no?enje oru?ja):[/b]
[b]Kopija va?ih dozvola ((slika: /licenses )):[/b]
[b]Vasa kratka biografija(prija?nji poslovi i sl.):[/b]
[b]Ukratko - Zasto ste se odlucili na Los Santo?ku Policiju:[/b]

[center][font=Calibri][size=15pt][color=dodgerblue][b](( OOC PITANJA ))[/b][/color][/size][/font][/center]

[b][font=Calibri][size=10pt][color=dodgerblue]Odgovori na slijedeca pitanja[/color][/size][/font][/b]

[b]1. Koliko imate godina u RL?[/b]
[b]2. Rankovi u prija?njim org. u kojima ste bili:[/b]
[b]3. Kada smijete koristiti oru?ije? [/b]
[b]4. Ako naidete na grupicu naoru?anih huligana,?to cete napraviti? [/b]
[b]5. Ako vidite okupljene Blood's i Grove's kako se tuku (masovni brawl) sto cete im napraviti:[/b]
[b]6. Sta cete uciniti ukoliko vidite 10ak ljudi kako stoje i druze se ispred kuce u Idlewoodu:[/b]
[b]7. Netko uperi pistolj u vas(drzi vas na nisanu), navedite/opisite vase postupke:[/b]
[b]8. Napisite zasto bas PD(OOC razlog)):[/b]
[b]9. Vasa RolePlay iskustva(navesti ako ste igrali na nekom RP serveru, koliko RPate i sl.):[/b]
[b]10. Kako biste RolePlay-ali pretragu covjeka:[/b]
[b]11. Dobili ste dojavu o sudaru, dolazite na mjesto i sta radite(Opisi):[/b]

[font=arial][color=dodgerblue][b]Pitanja o RolePlay-u:[/b][/color][/font]

[b]1. Opisite RolePlay - iskljucivo vasim rjecima:

(([b]Ja, [Ime Prezime] dana [//.//.2012] potpisujem ugovor sa LSPDom ako budem primljen. Ovim se putem zaklinjem da necu biti korumpiran, da necu odavati podatke sa boarda i prodavati PD gunove ljudima. Dajem lideru potpunu ovlast ukoliko prekr?im pravilo LSPD-a da me ima pravo izbaciti i kazniti po clancima donesenim od Odbora za organizacije ( 100k charge , warn , 10h area ).[/b]))